Gå videre til innholdet

Følg oss!

FRI FRAKT OVER 649,-

Kontakt oss

Retningslinjer for personvern og Informasjonskapsler

RETNINGSLINJER FOR BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER OG PERSONVERN

GymNutrition.no benytter informasjonskapsler og håndterer personlig informasjon om kundene våre. Informasjonskapsler er små tekstfiler som benyttes i forbindelse med de fleste nettsider. Informasjonskapslene lagres på datamaskinen/smarttelefonen/nettbrettet når du besøker en hjemmeside, og brukes i dag for å gjenkjenne enheten din neste gang du besøker siden, utarbeide statistikk, i forbindelse med optimalisering av nettsiden, samt i forbindelse med markedsføring og annonsering. I mange tilfeller er informasjonskapslene nødvendige for å levere gitte tjenester på nettsiden.

I tillegg behandler GymNutrition.no personlige opplysninger om deg i sammenheng med blant annet gjennomføring av kjøp og i kommunikasjonssituasjoner med deg. Du har rett til innsyn i, og utlevering av, de personopplysninger vi har registrert om deg. Hvis opplysningene er feil, ufullstendige eller er irrelevante, kan du be om at opplysningene rettes eller fjernes. Du har også mulighet til å be oss slette opplysningene vi har om deg, så lenge opplysningene ikke er underlagt bokføringsloven. 

Du kan utøve dine rettigheter ved å sende en e-post til Kundeservice@GymNutrition.no. Du har krav på svar uten ugrunnet opphold, og senest innen 30 dager.

 

I HVILKEN SAMMENHENG SAMLER GYMNUTRITION.NO INN PERSONOPPLYSNINGER?

Vi behandler i hovedsak opplysninger som du har oppgitt i følgende sammenhenger:

  • Du besøker vår nettside.
  • Du har kontaktet oss gjennom e-post eller telefon. 
  • Du abonnerer på nyhetsbrev.
  • Du følger oss på sosiale medier.
  • Du har gjennomført kjøp i nettbutikken. 

GymNutrition.no vil aldri selge eller misbruke din personlige informasjon, og vil behandle informasjonen på en sikker og trygg måte. 

 

INFORMASJONSKAPSLER PLASSERT AV TREDJEPARTER:

Noen informasjonskapsler plasseres på nettsiden av andre parter - altså tredjeparter. Disse tredjepartene vil hovedsakelig kun innhente nødvendig informasjon om deg i forbindelse med gjennomføring av tjenestene som tilbys. Hos GymNutrition.no er dette Shopify.com - som er vår nettbutikkleverandør, Facebook, TikTok, Instagram og Google - som vi bruker i forbindelse med statistikk og annonsering.

Shopify:

Shopify er netthandel-plattformen vi bruker for å kunne tilby nettbutikken GymNutrition.no og selge våre produkter. Shopify håndterer informasjon om deg i forbindelse med besøk av nettsiden, samt gjennomføring av kjøp.

Shopify Privacy Policy , Shopify Cookie Policy

Klarna:

For å kunne tilby deg å bruke Klarnas betalingsmetoder, er vi nødt til å dele visse opplysninger om deg med Klarna. Dette skjer bare dersom du velger Klarna som betalingsmetode. Klarna bruker opplysningene til å bedømme om du kvalifiserer til å bruke betalingsmetodene deres. Opplysningene som brukes er navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingshistorikk samt bestillingsinformasjon slik som betalingsmetode, frakttype, bestillingsdetaljer og lignende.

Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæringKlarna Cookie Policy  .

Klarnas betalingsmetoder

I samarbeid med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, tilbyr vi følgende betalingsmetoder. Betalingen går alltid direkte til Klarna.

  • Faktura: Forfallsdato er 14 dager fra tidspunktet varene er sendt ut. Faktura vilkårene finner du här.
  • Konto: Klarna Konto er en rammekreditt fra Klarna som gir forbrukere mulighet til å betale sine kjøp i månedlige avdrag med 1/24 (minimum 95 NOK) av totalbeløpet. Mer informasjon om Klarna Konto, samt alminnelige fakturavilkår og standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her.

Her finner du mer informasjon om Klarna, og her kan du lese brukervilkårene deres. Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring

 

 

Stripe:

Stripe brukes i forbindelse med normal betalingsgjennomføring. Når du handler med Stripe i vår nettbutikk trenger Stripe å vite hvem du er og hvor du vil ha varene dine levert. Stripe trenger potensielt å bekrefte identiteten din før kjøpet godkjennes, samt å potensielt utføre en kredittsjekk, avhengig av betalingsmetoden du velger. Stripe må også forhindre ulovlig aktivitet, som svindel og hvitvasking av penger. 

Facebook, TikTok og Instagram:

Brukes i forbindelse med markedsføring og annonsering.

Google:

Gjennom Google bruker vi tjenesten Google Analytics for å føre statistikk over besøkende, og for å få oversikt over hvordan GymNutrition.no brukes. Google registrerer din atferd på siden.

Dataene vi samler inn, behandler og lagrer ved hjelp av Google Analytics («Google Analytics-data»), bevares trygt og holdes konfidensielle. Disse dataene brukes til å levere og sikre Google Analytics-tjenesten samt utføre viktige operasjoner i systemet. I sjeldne tilfeller brukes de også til juridiske formål som beskrevet i Googles personvernregler.

 

DERSOM DU IKKE ØNSKER Å AKSEPTERE INFORMASJONSKAPSLER: 

Dersom du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler, kan du avvise bruken av dem ved å endre de relevante innstillingene i nettleseren din. Å gjøre dette kan ha betydning for opplevelsen din av nettsiden, samt kjøpsopplevelsen.

Hvordan du sletter eller unngår at det plasseres informasjonskapsler avhenger av hvilken nettleser du bruker. Hvis du bruker en PC kan informasjonskapsler slettes ved å bruke snarveitastene [CTRL]+[SHIFT]+[Delete].

Dersom dette ikke virker - eller om du for eksempel bruker en MAC - kan du klikke på lenken til nettleseren du bruker: 

Trygt og enkelt!

Føl deg sikker og betal med Klarna eller Vipps!

Billig

Vårt mål er og være det billigeste på markedet!

14 dager retur

Vi har 14 dager retur!