Gå videre til innholdet

Følg oss!

FRI FRAKT OVER 649,-

Kontakt oss

Hva er kreatin?

Hva er kreatin?

Er du ny til trening, eller bare ikke har hørt om dette middelet som hete kreatin? Da ønsker vi gjerne å ta deg gjennom hva dette er!

Så først og fremst, hva er kreatin?

Kreatin er et kjemisk stoff som kroppen selv produserer i små mengder, og som kan inntas som et kosttilskudd. Den største fordelen med å bruke kreatintilskudd er at kreatin kan bidra til at du blir sterkere og klarer å løfte tyngre vekter.
Forskning har avslørt at kreatin hjelper til å sette kroppen i en anabol fase, protein syntesen øker (muskel byggende) og muskel nedbrytning hindres. Høyere proteinsyntese gir øket muskelvekst.

Hvem bør bruke kreatin?

Kreatin bidrar til å gjøre musklene dine i stand til å yte mer. Derfor er det et tilskudd som passer perfekt for dem som har kommet til et platå i sin ytelse på trening. Mange opplever for eksempel at musklene ikke lenger vokser i takt med treningsinnsats, eller at man er i stand til å fortsette å øke treningsmengde eller intensitet som ønsket. Da kan et tilskudd med kreatin være løsningen. 

 

Har kreatin noe bivirkninger, og er det farlig?

Kreatin har en liten bivirkning. Det gjør at det bindes en del vann i musklene, slik at de kan bli tunge, noe som kan øke kroppsvekt. Kreatin er heller ikke noe farlig da det allerede er et stoff som det finnes ca 120g i kroppen av fra før.

Hvordan tar man kreatin?

Den enkleste måten å ta kreatin på er gjennom kosttilskudd. Gjerne gjennom et hvitt pulver som man blander sammen med vann, eller i pilleform.

Hvor mye kreatin bør man ta?

En generell anbefaling for dosering pleier å ligge på ca. 5 g per dag. Likevel bør kreatinmengden, som mange andre tilskudd, tilpasses brukerens kroppsvolum. Se listen nedenfor.

Under 60 kg – 5 g per dag

60-70 kg – 6 g per dag

70-80 kg – 7 g per dag

80-90 kg – 8 g per dag

90-100 kg – 9 g per dag

Over 100 kg – 10 g per dag

Trygt og enkelt!

Føl deg sikker og betal med Klarna eller Vipps!

Billig

Vårt mål er og være det billigeste på markedet!

14 dager retur

Vi har 14 dager retur!